Eigen e-mailadres binnen Marketheme

Het is niet mogelijk om een emailadres aan te maken binnen Marketheme zelf. De servers die wij gebruiken zijn enkel en alleen ingericht voor optimaal gebruik van opslag van data en bestanden van Marketheme en willen we niet inzetten voor email doeleinden.

Als een server een “bad-reputation” komt deze op een zwarte lijst terecht en beland de mail voor de meeste providers automatisch in de spam-box. Een ander nadeel van het hosten van email is dat het veel data met zich mee brengt. Neem een kijkje in je eigen mailbox en zie hoeveel mails je per dag wel niet binnen krijgt. Dit moet wel ergens bewaard worden!

Voor de meeste gebruikers adviseren we om een gratis Gmail of Hotmail adres aan te maken en deze te gebruiken voor je mail doeleinden.

Ik wil toch een emailadres dat past bij mijn domein

Dat kan! Je zult dan gebruik moeten maken van een zogenaamde externe mail exchange. Dit is een dienst die de email voor jouw adressen verzorgd. Een voorbeeld is bijvoorbeeld G Suite van Google, welke het mogelijk maakt om vanaf €4 per maand email te realiseren. Je dient dan echter wel een aantal aanpassingen te doen binnen het domein. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op https://support.google.com/a/answer/140034?hl=nl

Ik kom hier zelf niet uit

Het aanpassen van records voor een domein is een technisch verhaal. Als je hier niet uit komt kan je contact opnemen met je hosting provider. Als je je situatie duidelijk omschrijft zullen zij je in de meeste gevallen goed kunnen helpen met de aanpassingen die nodig zijn voor jouw systeem. Kom je er niet uit met je hosting partij? Neem dan even contact met ons op en vermeld daarbij de stappen die je al hebt ondernomen. Inloggegevens van je hostingpakket + aangeven om welk domein het gaat is hierbij ook gewenst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *