Mijn website is niet te bereiken

Het kan aan verschillende dingen liggen als je jouw website niet kan bereiken. Op deze pagina loodsen we je door een aantal scenario’s om vast te stellen wat het probleem precies is en helpen we je zo goed mogelijk met een oplossing.

Je verbinding is niet privé

Als je jouw website live hebt gezet op je eigen domein, zal er eerst een SSL certificaat voor jouw website aangemaakt moeten worden. Dit kan tot 24 uur na instellen duren. Het kan dus voorkomen dat je meldingen krijgt dat je verbinding niet privé is. Om de status van je website goed te kunnen volgen hebben we deze statuspagina in het leven geroepen.

Statuspagina

Op onze statuspagina kan je, wanneer je ingelogd bent, de status zien van jouw Marketheme websites. Zo zie je bijvoorbeeld of je domein verbonden is met Marketheme, maar ook of er een SSL certificaat voor jouw website actief is. Is alles goed, dan zal de website in het groen weergegeven worden.

Is het live zetten al langer dan 24 uur geleden uitgevoerd, dan is er mogelijk iets mis gegaan in het instellen. Je kunt dan het beste een topic aanmaken op het forum. Probeer in het topic zoveel mogelijk informatie mee te geven over wat je precies aangepast hebt en wat het probleem met je website is. Zo kan iedereen met je meekijken wat er mogelijk verkeerd gegaan is.